Početna » Štampa etikete » Etikete za pivo

Etikete za pivo

Kratki rokovi štampe

Mali i veliki tiraži

Izrada probnih uzoraka

UV lakiranje, reljefno i parcijalno

Foliotisak

Blindruk

etikete za pivo

Znate šta je bolje od ispijanja hladnog piva?

Ispijanje hladnog piva sa etiketom koja izgleda kao da je napravljena samo za vas. Tu nastupamo mi. Naša kompanija za štampanje etiketa za pivo je tu da istakne vaš brend visokokvalitetnim, izdržljivim etiketama koje su sjajne kao i vaše pivo.

Znamo da je proizvodnja piva ozbiljan posao i zato ozbiljno shvatamo i štampanje etiketa. Koristimo najnoviju tehnologiju i materijale za kreiranje etiketa koje ne samo da izgledaju sjajno, već su i otporne na grubi život jedne pivske flaše.

Zašto su mi potrebne etikete za pivo po meri?

Zar ne mogu da koristim obične stare etikete? Pa, naravno, mogao bi. Ali zašto se zadovoljiti dosadnim kada možete imati etikete zbog kojih vaše pivo iskače sa polica? Etikete mogu pomoći vašem brendu da se istakne na prepunom tržištu i učini vaše pivo nezaboravnim. Osim toga, izgledaju baš kul.

U našoj štampariji, stampamo etikete za pivo koje će vas naterati da kažete „uu-hu!“

Radimo sa vama na svakom polju kako bismo kreirali etikete koje savršeno odražavaju vašu viziju. Posvećeni smo pružanju izuzetne korisničke usluge kako bi bili sigurni da ste potpuno zadovoljni svojim etiketama.

Dakle, ako ste spremni da svoj brend piva podignete na viši nivo, ne tražite dalje od naše kompanije za štampanje etiketa za pivo. Vaše etikete oplemenjujemo zlatotiskom, UV lakirnjem, blindrukom i plastifikacijom.

Obećavamo da ćemo vaše etikete učiniti sjajnim kao sto je i vaše pivo. Živeli!

 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte

Mob. 063 355 696

Mail: etiketebeograd@gmail.com