Početna » Štampa etikete » Etikete za kućnu hemiju

Etikete za kućnu hemiju

Etikete za kućnu hemiju izrađuju se shodno karakteristikama proizvoda, posebnim zahtevima  transporta, skladištenja i upotrebi proizvoda. Pored estetske komponente etiketa bi trebalo da bude u stanju da sačuva informacije tokom čitavog vremena korišćenja proizvoda.

Hemikalije za domaćinstvo, po pravilu, uključuju agresivna jedinjenja i odlikuju se dugotrajnim skladištenjem i upotrebom. Često se nalaze u fleksibilnim plastičnim bocama i podvrgavaju se deformaciji. Ove karakteristike postavljaju specifične zahteve o materijalima za štampanje etiketa.

Proizvođači hemikalija za domaćinstvo preferiraju samolepljivu foliju za etikete koja u potpunosti zadovoljava zahteve za etikete kućne hemije. Pre svega, mogućnost apliciranje etikete na proizvod bez dodatne upotrebe lepkova. Primena specijalne štampe na samolepljivim etiketama pruža odličan izgled, trajnost, intenzitet i osvetljenost slike.

Samolepljive etikete u zavisnosti od korišćenog lepka mogu biti vrlo čvrsto pričvršćene za podlogu ili se mogu lako ukloniti.

S obzirom da proizvodi ove grupe često sadrže agresivne komponente, površina etikete mora biti zaštićena od oštećenja. Etiketa sa odgovarajućom zaštitom ima izuzetnu otpornost. Treba uzeti u obzir da je po pravilu, kada koristite hemikalije za domaćinstvo neophodno da se komprimuje ili stisne proizvod, ali etiketa treba da ostane neoštećena i da nastavi da ispunjava svoju funkciju.

Jedinstvena kombinacija materijala etikete, oblika, veličine i dizajna učiniće Vaše proizvode prepoznatljive.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte

Mob. 063 770 1571

Mail: etiketebeograd@gmail.com