Početna » Štampa etikete » Etikete za prehrambene proizvode

Etikete za prehrambene proizvode

Konkurencija u prehrambenoj industriji je veća nego ikad pre, sa velikim brojem robnih marki koje se takmiče za pažnju potrošača kako na policama tako i na internetu. Etikete na prehrambenim proizvodima su prvi deo vašeg proizvoda koji će svako videti. Taj prvi utisak je najvažniji.

Štampamo kvalitetne i pouzdane etikete za hranu i alkoholna pića, od etiketa za džemove do nalepnica za rakije i vina. Kako bismo vam pomogli u izradi kvalitetnih nalepnica koje odgovaraju svrsi, koristimo posebno dizajnirana lepila koja su stvorena da se istaknu u različitim uslovima, uključujući hladno, vlažno i toplo okruženje.

Takođe nudimo štampu etiketa za konzerviranu hranu. Štampamo samolepljive nalepnice koje će se zalepiti na pakete, limenke, kartone. Pokrivajući sve vaše potrebe za označavanjem hrane kada su u pitanju sveži proizvodi. Nudimo štampu nalepnica za čaše i za mrežaste vrećice voća.

Za sve vaše konditorske potrebe nudimo mogućnost izrade nalepnica za slatkiše, čokolade…

Naše nalepnice za ohlađenu i smrznutu hranu osmišljene su kako bi pružile trajni kvalitet u hladnim uslovima.

Pakovanje mesa predstavlja jedinstven izazov, ali naše etikete za pakovanje hrane rade za različite formate pakovanja kao što su vakuum, skupljajuća i rastezljiva folija.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte

Mob. 063 355 696

Mail: etiketebeograd@gmail.com