Početna » Štampa etikete » Etikete za kozmetiku

Etikete za kozmetiku

Proizvodimo luksuzne samolepljive etikete za industriju kozmetike, praktično bilo koje veličine i oblika kako bismo zadovoljili vaše najzahtevnije klijente. 

Nudimo i razne različite materijale i podloge za vaše kozmetičke etikete, uključujući izbor završnih obrada od visokog sjaja do mat, satena ili teksture kako biste se istakli u industriji kozmetike koja se stalno širi. Da bismo dodatno istaklii vaše proizvode, etikete oplemenjujemo zlatotiskom, UV lakirnjem, blindrukom i plastifikacijom.

Samolepljive etikete za industriju kozmetike ne samo da moraju da izgledaju sjajno, već moraju biti u stanju da izdrže različita naprezanja. Sa našim inovativnim tehnikama i visokokvalitetnim materijalima koji se koriste za štampanje etiketa osigurava se da etikete ostanu kao nove, bez obzira sa čime dolaze u kontakt, bilo da je u pitanju voda, ulja i drugi elementi koji mogu imati uticaj na materijale nižeg kvaliteta.

Međutim, ovo nije samo iz estetskih razloga, kozmetičke etikete su vezane zahtevima usklađenosti koji detaljno navode potrebu da se jasno prikazuju sastojci i potencijalni iritanti. Takođe morate imati uputstva za upotrebu jasno prikazana na većini kozmetičkih proizvoda kako bi vaši kupci mogli da dobiju najbolje rezultate i da imaju pozitivno iskustvo u korišćenju vaših proizvoda. Naše kozmetičke etikete u rolnama garantuju da će sve važne informacije ostati vidljive, bez da budu izbledele na suncu ili zamućene ili iskrivljene od vlage.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte

Mob. 063 355 696

Mail: etiketebeograd@gmail.com