Početna » Štampa etikete

Etikete i nalepnice štampamo na svim vrstama materijala iz rolne i tabaka.

Naša usluga uključuje proizvodnju samolepljivih etiketa za mašinsko lepljenje, osmišljenu da zadovolji potrebe različitih industrija.

Etikete prema vašim specifikacijama ✔️

Brza izrada i dostava ✔️

Konkurentske cene ✔️

Etikete oplemenjujemo zlatotiskom, UV lakirnjem, blindrukom i plastifikacijom.

Zajedno možemo učiniti vaš proizvod primamljivijim i prepoznatljivijim. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo raditi na stvaranju savršenih etiketa za vaše proizvode.

Naša tehnologija uključuje digitalnu i ofset štampu, što nam omogućava da kreiramo etikete visokog kvaliteta.

Etikete za vino

Etikete za vino

Oplemenite svoje vino pravim izborom vinskih etiketa. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti etiketu koja će vaš proizvod izdvojiti na tržištu i zadovoljiti čula vaših potrošača.

etikete za pivo

Etikete za pivo

Znamo da je proizvodnja piva ozbiljan posao i zato ozbiljno shvatamo i štampanje etiketa. Koristimo najnoviju tehnologiju i materijale za kreiranje etiketa koje ne samo da izgledaju sjajno, već su i otporne na grubi život jedne pivske flaše.

Etikete za prehrambene proizvode

Prilagodite štampanje nalepnica za ambalažu tako da svaki detalj bude jasan. Birajte između sjajnih premaza i premaza visokog sjaja ili elegantne mat završne obrade. Izaberite oblik i veličinu koji mogu da uklope sve potrebne elemente na etiketi.

Etikete i ambalaža za farmaciju

Ako imate ideju za koju su vam rekli da je nemoguće izvesti, pre nego što odustanete, kontaktirajte nas. Nakon što smo vas saslušali, pokušaćemo da to učinimo izvodljivim.

Etikete i ambalaža za kozmetiku

Etikete i ambalaža za kozmetiku

U industriji lepote imperativ je da se vaše etikete za kozmetičke proizvode ističu među ostalima kako bi bile uspešne. Kozmetička etiketa mora biti jednako dobra kao i sam proizvod! Znamo koliko je dizajn ambalaže važan za uspeh proizvoda, pa smo u svoju ponudu uključili dizajn i produkciju ambalaže.

Etikete za kućnu hemiju

Etikete za kućnu hemiju izrađuju se shodno karakteristikama proizvoda, posebnim zahtevima skladištenja i upotrebi proizvoda. Pored estetske komponente etiketa bi trebalo da bude u stanju da sačuva informacije tokom čitavog vremena korišćenja proizvoda.

 

Nalepnice – stikeri za laptop

Pretvorite svoje omiljene fotografije, likove, logotip vaše kompanije u nalepnice (stikere) za laptop! Možete prekriti svoj laptop gomilom različitih nalepnica ili odabrati svoje favorite i promeniti ih kada budete spremni za novi dizajn. Za korisnike Mac-a, postanite kreativni sa logotipom jabuke na poleđini i postavite svoje nalepnice oko njega, napravite svoje umetničko delo.

Etikete za spoljašnu upotrebu

Etikete otporne na vremenske uslove. Možete računate na njih kad god nalepnice moraju trajno da se lepe – na primer, nalepnice sa ključnim informacijama o proizvodu, etikete o svojstvima ili telefonske linije, bezbednosna obaveštenja ili upozorenja. Pogodno za sve površine uključujući metal, plastiku, lim, staklo, zid…