Početna » Nalepnice i etikete

ETIKETE – NALEPNICE SU PRVI KONTAKT KOJI POTROŠAČI IMAJU SA VAŠIM BRENDOM.

Etikete i nalepnice štampamo na svim vrstama materijala iz rolne i tabaka.

etikete aronija

ETIKETE SU VAŠ JEDINSTVEN „POTPIS“ KOJI IMA MANJE OD 3 SEKUNDE DA SKRENE PAŽNJU I OSTVARI PRAVI UTISAK.

Vaše etikete oplemenjujemo zlatotiskom, UV lakirnjem, blindrukom i plastifikacijom.

ETIKETE ŠTAMPA

Etikete za prehrambene proizvode

Prilagodite štampanje nalepnica za ambalažu tako da svaki detalj bude jasan. Birajte između sjajnih premaza i premaza visokog sjaja ili elegantne mat završne obrade. Izaberite oblik i veličinu koji mogu da uklope sve potrebne elemente na etiketi.

Etikete za alkoholna pića

Štampamo etikete za vina, etikete za pivo, rakiju i druga alkoholna pića. Naše etikete su vrhunskog kvaliteta. Neće promeniti oblik ni u frižderu ni u podrumu. Boce i etikete mogu biti u bezbroj oblika. Pre donošenja konačne odluke o obliku etikete, trebalo bi da proverite da li imate odgovarajući aplikator etikete za boce.

Etikete i ambalaža za farmaciju

Ako imate ideju za koju su vam rekli da je nemoguće izvesti, pre nego što odustanete, kontaktirajte nas. Nakon što smo vas saslušali, pokušaćemo da to učinimo izvodljivim.

Etikete i ambalaža za kozmetiku

U industriji lepote imperativ je da se vaše etikete za kozmetičke proizvode ističu među ostalima kako bi bile uspešne. Kozmetička etiketa mora biti jednako dobra kao i sam proizvod! Znamo koliko je dizajn ambalaže važan za uspeh proizvoda, pa smo u svoju ponudu uključili dizajn i produkciju ambalaže.

Etikete za kućnu hemiju

Etikete za kućnu hemiju izrađuju se shodno karakteristikama proizvoda, posebnim zahtevima skladištenja i upotrebi proizvoda. Pored estetske komponente etiketa bi trebalo da bude u stanju da sačuva informacije tokom čitavog vremena korišćenja proizvoda.

 

Nalepnice – stikeri za laptop

Pretvorite svoje omiljene fotografije, likove, logotip vaše kompanije u nalepnice (stikere) za laptop! Možete prekriti svoj laptop gomilom različitih nalepnica ili odabrati svoje favorite i promeniti ih kada budete spremni za novi dizajn. Za korisnike Mac-a, postanite kreativni sa logotipom jabuke na poleđini i postavite svoje nalepnice oko njega, napravite svoje umetničko delo.

Etikete za spoljašnu upotrebu

Etikete otporne na vremenske uslove. Možete računate na njih kad god nalepnice moraju trajno da se lepe – na primer, nalepnice sa ključnim informacijama o proizvodu, etikete o svojstvima ili telefonske linije, bezbednosna obaveštenja ili upozorenja. Pogodno za sve površine uključujući metal, plastiku, lim, staklo, zid…